x
wnętrze

Ahmes Biuro

Dla kogo powstał projekt? 

Biuro firmy telekomunikacyjnej Ahmes przy ul. Dzielnej w Warszawie.

Założenia projektu wnętrz

Identyfikacja wizualna materiałów marketingowych Ahmes opiera się na soczystych kolorach i stylistyce w stylu pop-art. Tworząc klasyczny projekt wnętrza biurowego, trzeba było „przemycić” te elementy.

Co wyróżnia tę realizację? 

Kolorowe rysunkowe postaci nadają całemu wnętrzu charakter zgodny z firmowym stylem. Jednocześnie jest to uniwersalny projekt wnętrza biurowego, bo z czasem wystarczy zmienić tych kilka elementów, by powstała całkowicie nowa przestrzeń.

Okiem projektantki: 

Zgodnie z założeniem w projekcie wnętrza biurowego wykorzystane zostały firmowe grafiki i materiały. Jak widać, nawet wyraziste elementy da się umieścić w przestrzeni tak, by jej nie zdominowały.

Lokalizacja: Warszawa Powierzchnia: 150 m² Rok: 2019

Następne projekty